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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoHUNGRIA, M.; DUARTE, C. F. D.; MAMÉDIO, D.; SACHES, R.; CECATO, U.; BISERRA, T. T. Bactérias promotoras de crescimento de plantas em sistemas agropecuários. In: SIMPÓSIO DE PRODUÇÃO DE ANIMAL A PASTO, 5., Maringá. Anais... Maringá: Nova Sthampa, 2019. Editores: CECATO, U.; MAMÉDIO, D.; SANCHES, R.; RODRIGUES, V.O.; GALBEIRO, S. p. 181-212.

Biblioteca(s): Embrapa Soja.

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2.Imagem marcado/desmarcadoBARREIROS, A. R. D.; CECATO, U.; DUARTE, C. F. D.; HUNGRIA, M.; BISERRA, T. T.; SILVA, D. R. da; MAMÉDIO, D.; SANCHES, R.; FERNANDES, H. J. Forage mass, tillering, nutritive value and root system of ruzigrass inoculated with plant growth promoting bacteria associated with doses of N-fertilizer International Journal for Innovation Education and Research, v. 8, n. 10, p. 41-55, 2020.

Biblioteca(s): Embrapa Soja.

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3.Imagem marcado/desmarcadoDUARTE, C. F. D.; CECATO, U.; HUNGRIA, M.; FERNANDES, H. J.; BISERRA, T. T.; MAMÉDIO, D.; GALBEIRO, S.; NOGUEIRA, M. A. Inoculação de bactérias promotoras do crescimento vegetal em Urochloa Ruziziensis Research, Society and Development, v. 9, n. 8, e630985978, 2020. Título em inglês: Inoculation of plant growth-promoting bacteria in Urochloa Ruziziensis Título em espanhol: Inoculación de bacterias promotoras del crecimiento vegetal en Urochloa Ruziziensis

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4.Imagem marcado/desmarcadoMAMEDIO, D.; DUARTE, C. F. D.; CECATO, U.; HUNGRIA, M.; FERNANDES, H. J.; BISERRA, T. T.; BARREIROS, A. R. D.; SILVA, D. R. da. Productivity of Urochloa brizantha cv BRS Paiaguás inoculated with growth promoting bacteria. In: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 55.; CONGRESSO BRASILEIRO DE ZOOTECNIA, 28., 2018, Goiânia. Construindo saberes, formando pessoas e transformando a produção animal: abstracts... Goiânia: Sociedade Brasileira de Zootecnia, 2018. trab. 1335.

Biblioteca(s): Embrapa Soja.

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5.Imagem marcado/desmarcadoMAMÉDIO, D.; ANDRADE, C. M. S. de; SAMPAIO, A. F.; LOURES, D. R. S. Soil management and planting spacing effects on establishment of mixed swards of purple stargrass (Cynodon nlemfuensis cv. BRS Lua) and forage peanut (Arachis pintoi cv. Belmonte) in an area of degraded Brachiaria brizantha. Revista Mexicana de Ciencias Pecuarias, v. 11, n. 1, p. 241-254, 2020.

Biblioteca(s): Embrapa Acre.

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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Cerrados.
Data corrente:  06/08/2021
Data da última atualização:  31/03/2022
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 1
Autoria:  SANTOS, J. T. C.; PETRY, F. C.; TOBARUELA, E. C.; MERCADANTE, A. Z.; GLORIA, M. B. A.; COSTA, A. M.; LAJOLO, F. M.; HASSIMOTTO, N. M. A.
Afiliação:  JOSÉ THIAGO DO CARMO SANTOS; FABIANE CRISTINA PETRY; ERIC DE CASTRO TOBARUELA; ADRIANA ZERLOTTI MERCADANTE; MARIA BEATRIZ ABREU GLORIA; ANA MARIA COSTA, CPAC; FRANCO MARIA LAJOLO; NEUZA MARIKO AYMOTO HASSIMOTTO.
Título:  Brazilian native passion fruit (Passiflora tenuifila Killip) is a rich source of proanthocyanidins, carotenoids, and dietary fiber.
Ano de publicação:  2021
Fonte/Imprenta:  Food Research International, v. 147, 2021.
Páginas:  11 p.
DOI:  https://doi.org/10.1016/j.foodres.2021.110521
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Passiflora tenuifila is a Brazilian native passion fruit consumed by the local population and is a dietary source of bioactive compounds with potential biological activity. The aim of this study is to evaluate the nutritional value of P. tenuifila fruit and its bioactive compounds at two ripening stages. Three batches of fruit were collected at mature-green and ripe stages, and phenolic compounds, carotenoids, and polyamines were analyzed by HPLC- DAD and LC-MS/MS. The fruit is a good source of dietary fiber. Proanthocyanidin dimers are the major phenolic compounds (up to 84%) at both stages, followed by the C-glycosylated luteolin. Lutein and β-carotene are the major carotenoids, contributing up to 50% of total carotenoids. The OPLS-DA segregates the mature- green and ripe fruits, as carotenoids are responsible for this separation. In conclusion, passion fruit can be consumed at both stages of maturation without losses of bioactive compound contents or nutritional value.
Palavras-Chave:  Amadurecimento; Composto bioativo; Proantocianidina.
Thesagro:  Composto Fenólico.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Cerrados (CPAC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
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